~DIGITAL TRAINEE~

(Feedback)

1) Please share your educational/professional background?

Ans: Bachelor In Computer Science.

2) Please tell us your reason for choosing career in digital marketing?

Ans: I Want to show my technical skills in better possible way.

3) How did you get to know about digital marketing?

Ans: Facebook.

4) Why did you choose Digital Trainee over others?

Ans: Less fees, Free Climate, Friendly teacher.

5) How was your overall experience with Digital trainee?

Ans: It’s awesome.

6) Please share a memorable moment with Digital Trainee if any?

Ans:  Teaching, Farewell Celebration.

7) How is the faculty and training at Digital trainee?

Ans: Very good & friendly. Solve every doubt.

8) What are your future plans?

Ans: Entrepreneur.

9) Would you like to give any message to our students/readers?

Ans: Don’t loose your hope.

10) How will you rate Digital Trainee out of 10?

Ans: 9

11) Describe digital trainee in one word?

Ans: Awesome.

Digital Trainee Reviews: Digital Trainee Is Best Place To Pursue Your Career In Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *