Digital Trainee Gives You In-Depth Knowledge Of SEO, SMM, SEM, Email Marketing & Many More With Individual Focus & Good Placement Assistance – Says By Sagar Ubhe Ex-Trainee. Congratulations To Sagar Ubhe For Getting Placed In Graphics Creative Hub LLP !!

~DIGITAL TRAINEE~

(Feedback)

1) Please share your educational/professional background?

Ans: I am Software Engineer.

2) Please tell us your reason for choosing career in digital marketing?

Ans: Digital Marketing is very dynamic industry.

3) How did you get to know about digital marketing?

Ans: Google.

4) Why did you choose Digital Trainee over others?

Ans: Digital Trainee gives practical Knowledge.

5) How was your overall experience with Digital trainee?

Ans: Best Institute for learning practically.

6) Please share a memorable moment with Digital Trainee if any?

Ans:  Farewell Celebration.

7) How is the faculty and training at Digital trainee?

Ans: Excellent.

8) What are your future plans?

Ans: Want to become Digital Marketing Manager.

9) Would you like to give any message to our students/readers?

Ans: Study well. Attend all the lectures.

10) How will you rate Digital Trainee out of 10?

Ans: 9

11) Describe digital trainee in one word?

Ans: Incredible Institute.

Digital Trainee Review: Digital Trainee Gives You In-Depth Knowledge With Individual Focus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *