Digital Trainee Review : Here You Get 100% Practical knowledge About Digital Marketing

100% Practical knowledge about Digital Marketing. Best part is You Will Get Chance To Create Your Own Website. I recommend you to join Digital Trainee , the best Digital Marketing Training Institute – Says Shubham Kulkarni.

~DIGITAL TRAINEE~

(Feedback)

1) Please share your educational/professional background?

Ans: B.E. [ Electronics & Telecommunication ]

2) Please tell us your reason for choosing career in digital marketing?

Ans: Future scope and challenging field.

3) How did you get to know about digital marketing?

Ans: Surfing  on internet.

4) Why did you choose Digital Trainee over others?

Ans: First thing is 100% practical knowledge and the fee structure is also suitable for pockets.

5) How was your overall experience with Digital trainee?

Ans: Best experience, very helpful staff, faculty, hands – on practical knowledge.

6) Please share a memorable moment with Digital Trainee if any?

Ans:  Clearing doubts out of syllabus and getting knowledge even after classes.

7) How is the faculty and training at Digital trainee?

Ans: Helpful, gentle and hardworking.

8) What are your future plans?

Ans: Take a experience from good company & want to start my own business.

9) Would you like to give any message to our students/readers?

Ans: keep on working on your site. [ Campaigns, SEO, SEM, AdWords ]. It is very helpful during interview session.

10) How will you rate Digital Trainee out of 10?

Ans: 9.5 / 10.

11) Describe digital trainee in one word?

Ans: Pre-eminent.

One thought on “Digital Trainee Review : Here You Get 100% Practical knowledge About Digital Marketing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *